Boeken

Win een exemplaar van de Italiaanse kookbijbel ‘Eataly’

Boeken – Het kookboek ‘Eataly’ bevat driehonderd van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische, toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje. Een must have voor iedereen die wil leren hoe Italianen vandaag de dag koken. Wij mogen een exemplaar weggeven aan een abonnee van onze nieuwsbrief.

Geen zware pastagerechten en rijke, volle sauzen, maar verse en heerlijke gerechten, heldere instructies, nuttige tips en wijnadviezen.

Ingrediënten
Moderne twists en klassieke technieken gaan hand in hand. Met als bonus een uitgebreide geïllustreerde lijst met uitleg over ingrediënten.

Met Eataly heb je alles in huis om eenvoudig overheerlijke maaltijden uit Italië te maken. Genieten van al het moois en lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Enkele highlights
– 300 eigentijdse Italiaanse recepten in een fraai jasje;
– inclusief geïllustreerd overzicht van ingrediënten en hun kenmerken;
– met wijnsuggesties;
– afkomstig van de makers van het best verkochte Italiaanse kookboek ‘De Zilveren Lepel’;
– prachtige uitstraling, hoogwaardig cadeau voor de feestdagen.

Culinair walhalla
Het boek telt 568 pagina’s en is gemaakt in samenwerking met Eataly: het Italiaanse culinaire walhalla met vestigingen wereldwijd, en vanaf 2018 ook in Nederland. Uitgeverij is Het Spectrum. De verschijningsdatum is midden oktober 2017 en het kost 45 euro.

Nieuwsbrief
Wij mogen één exemplaar weggeven aan een van de abonnees van onze nieuwsbrief. Meld je nu aan een lees in de week van 25 september hoe je kans maakt. Inschrijven is gratis en kan via deze link.

Vorig artikel

Nieuwe look voor FG Food Labs Rotterdam van François Geurds

Volgend artikel

Jeroen Achtien en Nelson Tanate nieuwe rechterhand Jonnie Boer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.