Boeken

Win een exemplaar van MOONCAKE – Het bakboek

Boeken – ROSE stories lanceert MOONCAKE – Het bakboek. Het debuut van foodblogger en culinair journalist Jonneke de Zeeuw. Voor dit boek reisde ze door ons land en kroop ze in de ovens van de Nederlandse huishoudens. Daar vond ze vijftig taarten, cakes en koeken. ChefsFriends mag één exemplaar weggeven.

Nederland kent al heel lang een uitgebreide bakcultuur, die vroeger per stad of zelfs dorp verschilde.

Foodblogger
Door de komst van mensen uit de hele wereld is de lijst van verschillende soorten baksels explosief gegroeid.

Van bolo di cashupete tot kunafeh en medovik. We hebben het allemaal in huis en met MOONCAKE – Het bakboek wordt dat gevierd.

Taarten, cakes en koeken
Het resultaat: ruim vijftig taarten, cakes en koeken van zeventien geportretteerden, die laten zien hoe onze bakcultuur er vandaag de dag uitziet.

Wij mogen één exemplaar verloten van het boek, dat mede tot stand is gekomen door een samenwerking met ROSE stories en Oxfam Novib.

Nieuwsbrief
Om kans te maken, moet je geabonneerd zijn op onze gratis nieuwsbrief. Daarin lees je volgende week alle informatie. Nog geen abonnee? Meld je dan snel aan via deze link.

Het boek is vanaf woensdag 17 oktober online te verkrijgen via de webshop van Oxfam Novib en ROSE stories en de (online)boekhandel. Als je bestelt via deze link, dan steun je ChefsFriends.

Vorig artikel

Lunch met Italiaanse Barolo-wijnen bij Latour in Noordwijk

Volgend artikel

‘Wild eten in de Achterhoek’ bij meer dan twintig restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.