Boeken

Win een exemplaar van het boek Wijn & Spijs uit NL

Boeken – Nederlandse wijnen vechten nog steeds tegen het imagoprobleem. Onterecht, zo blijkt uit het boek ‘Wijn & Spijs uit NL’. Sommelier Koen van der Plas van driesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen selecteerde het beste van eigen bodem. ChefsFriends mag één exemplaar verloten onder abonnees van de nieuwsbrief.

Van de diepste spelonk in het noorden van ons land naar de hoogste top in Limburg. En van het uiterste punt in de Achterhoek naar de Zeeuwse kust.

Koen van der Plas
Sommelier Koen van der Plas reed samen met Etienne Verhoeff en Maaike Petri van Tienproducties uit Berkel en Rodenrijs het land door op zoek naar de mooiste en smakelijkste wijnen van eigen bodem.

Video: Koen van der Plas over de kwaliteit van Nederlandse wijn

Topgastronomie
Met succes! Koen proefde blind en selecteerde er negentien voor in zijn boek ‘Wijn & Spijs uit NL’. Dat deze zeer geschikt zijn voor de wijnkaarten in het hoogste segment, blijkt uit de gerechten die erbij zijn gemaakt door Jannis Brevet (Inter Scaldes), Jarno Eggen (De Groene Lantaarn in Zuidwolde), Sidney Schuttte (Librije’s Zusje in Amsterdam) en Margo Reuten (Da Vinci in Maasbracht).

Nieuwsbrief
Wij mogen één exemplaar verloten onder onze nieuwsbriefabonnees. Ontvang jij deze nog niet, schrijf je dan in via deze link. Volgende week lees je (dan) in je mailbox hoe je kans maakt.

Wil je zolang niet wachten? Als je deze linkt volgt, dan kun je het boek bestellen. Je steunt daarmee ook nog eens ChefsFriends.

Vorig artikel

Het Roode Koper sluit zich aan bij Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Video: Patricia en Jan Marrees over Restaurant MARREES in Weert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.