Nieuws

Win amuses en recepten met app van Orangerie De Pol

Orangerie De Pol in Doetinchem heeft een app ontwikkeld waarmee jij als gast recepten voor thuis én een amuse in het restaurant kunt winnen. Om kans te maken, moet je in een online spel chef-kok en eigenaar Mark Captein aan het werk zetten.

De app van het Doetinchemse restaurant is een knipoog naar het populaire spelletje Fruit Ninja en gratis te downloaden. In de game staat Mark afgebeeld in de keuken en moet hij op jouw teken de juiste ingrediënten hakken.

Mark Captein
Dat krijg je voor elkaar door op de juiste plek te swipen over het telefoonscherm. Lukt dit een aantal keren succesvol, dan speel je een recept vrij. ‘Je kunt niet alleen recepten winnen, maar ook een amuse’, aldus Mark. ‘Daarvoor moet je ver komen in het spel, zodat je een zogeheten beloning ontvangt.’

De game is een aantal jaren geleden ontwikkeld door een vaste gast van het restaurant en nu volledig geactualiseerd.

Doetinchem
Orangerie De Pol huisvest in een bijzonder gebouw in het buitengebied van Doetinchem en wordt gerund door Mark en zijn partner Marjolein van der Ham, die de gastvrouw is.

Mark is in 2021 uitgeroepen tot chef van het jaar door JRE-Nederland, de vereniging waarbij ze zijn aangesloten. Een jaar eerder won Marjolein de award die hoort bij de titel gastvrouw van het jaar. Het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor het diner, en van donderdag tot en met zaterdag voor de lunch.

Lees ook:
JRE-prijzen voor Orangerie De Pol, Carelshaven en Marrees
Video: Orangerie De Pol in Doetinchem start met seizoenkaarten
Prijzen voor restaurants Rantrée, Sillyfox en Orangerie de Pol

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jeffrey Laarberg volgt Syrco Bakker op in keuken Pure C

Volgend artikel

Foto’s van restaurant YANO in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.