Nieuws

Wild&Tamed-menu bij restaurant Sillyfox in Veghel

De herfst is een culinair gezien een prachtig seizoen. Voor Joppe Sprinkhuizen aanleiding om in zijn restaurant Sillyfox in Veghel het Wild&Tamed-menu te introduceren. Een menu van vier gangen inclusief bijpassende wijnen of bieren en beschikbaar van dinsdag tot en met zondag tijdens lunch en diner.

Wild is onlosmakelijk verbonden met het huidige culinaire seizoen. Restaurant Sillyfox in Veghel serveert het in een speciaal ontwikkeld menu: Wild&Tamed.

Lunch en diner
Tot en met 7 november kun je het menu reserveren op dinsdag, woensdag en donderdag tijdens lunch en diner. Het gaat om vier gangen inclusief begeleidende wijnen of bieren en de kosten bedragen 75 euro per couvert.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant Sillyfox of telefonisch via nummer (0413) 72 81 28. In beide gevallen onder vermelding van ‘Wild&Tamed’.

Vorig artikel

Eigen seizoensbier voor Orangerie De Pol in Doetinchem

Volgend artikel

Win twee kaarten voor het Foodie Festival in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.