Wildmiddag bij restaurant jubilerende Meesterkok René Brienen
René Brienen is 25 jaar Meesterkok en viert dat een jaar lang met tal van activiteiten. Zondag 9 december is er een wildmiddag met meesterlijk wijnen van Laurent Smedts. Een plek aan tafel in restaurant Brienen aan de Maas in Well heb je voor 75 euro, dit is een all-inprijs.
‘Wij gaan een jaar lang Meestermenu’s presenteren’, aldus de aankondiging van de wildmiddag bij restaurant Brienen aan de Maas in het Limburgse Well. De reden hiervoor is dat chef en eigenaar René Brienen 25 jaar Meesterkok is.
Meesterlijke wijnen
Een van die activiteiten is de Wildmiddag op zondag 9 december. René en zijn team zorgen voor smakelijke gerechten en deze worden begeleid door meesterlijke wijnen van Laurent Smedts Bijzondere Wijnen.
All-in
Een plek aan tafel kost 75 euro, dit is all-in. Reserveren is noodzakelijk en kan door te bellen met telefoonnummer (0478) 50 19 67 of via de website van Brienen aan de Maas, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.
Meestermenu’s
Via de site en de Facebookpagina van het restaurant word je geïnformeerd over toekomstige Meestermenu’s.