Nieuws

Wildexcursie met wilddiner bij The Hunting Lodge in Rozendaal

Je kunt het eten van wild extra bijzonder maken door je aan te melden voor de wildexcursie inclusief diner all-in van The Hunting Lodge in Rozendaal op 30 november. Je gaat op excursie op de Veluwezoom en geniet aansluitend van een wildmenu van vier gangen en bijpassende wijnen.

Een mooie samenwerking tussen restaurant The Hunting Lodge, een jager en wijnleverancier Appeldoorn.

Excursie met jager
De wildexcursie inclusief diner all-in vindt plaats op donderdag 30 november. Om 15.45 uur word je ontvangen en volgt een presentatie over wild en wildbeheer. Aansluitend ga je met een jager de Veluwezoom op voor een excursie.

Menu
Omstreeks 17.30 uur keer je terug bij The Hunting Lodge en ga je aan tafel voor een wilddiner van vier gangen. De bijpassende wijnen zijn van de firma Appeldoorn. Deze zijn na afloop ook te bestellen.

Reserveren
De prijs all-in voor dit bijzondere evenement bedragen 95 euro per persoon. Reserveren kan telefonisch via nummer (026) 361 15 97. Let op: er is plek voor maximaal twintig personen.

Vorig artikel

Jubileummenu van acht gangen bij Villa la Ruche in Voorburg

Volgend artikel

Wilde Weken bij Molen De Jonge Dikkert in Amstelveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.