Nieuws

Wilde middag bij Brienen aan de Maas vanwege jubileum

René Brienen is in 2020 dertig jaar lang restaurateur. Dat wordt gevierd bij zijn Restaurant Brienen aan de Maas in Well. Om te beginnen met een speciale ‘wilde’ middag in januari.

Het gaat om een bijzonder wildmenu op 19 januari. De middag begint om 12.00 uur met bubbels bij de ontvangst. Daarna volgt een 4 gangen wildmenu met wijnen van Laurent Smedts van leverancier Laurent Smedst Import.

De middag wordt afgesloten rond de klok van 16.00 uur. Het arrangement wordt aangeboden voor de all-in prijs van 99,50 euro per persoon.

Restaurant Brienen aan de Maas is gelegen in het Noord-Limburgse dorp Well. Het restaurant is gevestigd in een voormalig veerhuis en vanuit het restaurant kijk je uit over de Maas.

Het restaurant beschikt sinds 2007 over een Michelinster en werd eerder al eens uitgeroepen tot Aspergerestaurant van het Jaar. Eigenaar René Brienen wordt dan ook wel de aspergechef van Nederland genoemd. Brienen aan de Maas is aangesloten bij restaurant Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Pulitzer Amsterdam tijdens Hotelnacht chocoladewalhalla

Volgend artikel

Dry January-arrangement bij Basiliek in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.