Nieuws

Wildarrangement met overnachting bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Wie op zoek is naar een leuk wildarrangement waarbij je in alle rust kunt blijven slapen, moet eens aan Kasteel Engelenburg in het Gelderse Brummen denken. In november en begin december is het wildarrangement van kracht.

Het wildarrangement bevat een ontvangst aan het eind van de middag bij de ijskelder op het landgoed. Met een winterse verfrissing in de hand vertelt de maître over de ijskelder, de vleermuizen en het wild op het landgoed.

’s Avonds wordt aangeschoven in het restaurant voor een culinair 4-gangen wildmenu met wildspecialiteiten van de Veluwe. In de middeleeuwse sfeervolle wijnkelder worden de kazen en zoete desserts geserveerd.

Je slaapt in een tweepersoonskamer waarbij de keuze is tussen een comfort kamer, luxe kamer, Orangerie suite of Serre suite. De volgende ochtend is er een ontbijfbuffet met Vonkelwijn.

Het arrangement kost 145 euro per persoon voor een verblijf in een comfort kamer en is te boeken op vrijdag 3, 10, 17 of 24 november en vrijdag 1 december. En op zaterdag 4, 11 en 25 november en op zaterdag 2 december. Voor de zaterdag geldt een toeslag van 22,50 euro per persoon.

Kasteel Engelenburg in Brummen is gelegen aan de rand van de Veluwe nabij Zutphen, Arnhem en Apeldoorn. Het hotel heeft een golfbaan en wordt gebruikt als huwelijkslocatie of weekendarrangementen. Onlangs bezocht ChefsFriends.nl in Eerbeek waarbij directeur Johan Agricola zijn meest favoriete plekjes van Kasteel Engelenburg liet zien.

Rondleiding Kasteel Engelenburg

Vorig artikel

Slapen in De Keizerskroon en bubbelen bij Thermen Bussloo

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels van Peter Gast in Gelderland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.