Advertorial

‘Wild eten in de Achterhoek’ bij meer dan twintig restaurants

Advertorial – De campagne ‘Wild eten in de Achterhoek’ gaat weer van start. Vanaf half oktober kun jij bij ruim twintig restaurants genieten van smaakvolle wildgerechten. De eetgelegenheden bieden aantrekkelijke één- of meerdaagse arrangementen aan, variërend van een avond culinair genieten tot meerdere dagen volledig verzorgd overnachten.

De diversiteit is groot en iedere kok heeft zijn eigen specialiteit. Bij veel van de Achterhoekse restaurants wordt gewerkt met wild uit de eigen regio. Kom jij ook kennismaken met deze rijke traditie van smaak?

Kruiden en zaden
Wat het Achterhoekse wild zo lekker maakt? Wildleverancier Benny Wolters: ‘In de Achterhoek vind je een mooie afwisseling van bossen, velden en akkers.’

‘Daardoor hebben de dieren veel verschillende kruiden en zaden tot hun beschikking. Al deze facetten hebben een gunstige invloed op de smaak en de malsheid van het vlees.’

Arrangementen
De aan ‘Wild eten in de Achterhoek’ deelnemende restaurants bieden aantrekkelijke één- of meerdaagse arrangementen aan.

Variërend van een avond culinair genieten tot meerdere dagen volledig verzorgd overnachten. Ga voor meer informatie, deelnemende restaurants en reserveringen naar de campagnewebsite.

Vorig artikel

Win een exemplaar van MOONCAKE – Het bakboek

Volgend artikel

Leon Mazairac terug in de keuken bij restaurant De Zusters

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.