Wijnspijs-avond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek
Wat drink je bij Noorse kabeljauw, gebraden kalfshaas of een bavarois van witte chocolade? Tijdens de wijnspijs-avond van restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek krijg je hierop de antwoorden.
Het met een Bib Gourmand-bekroonde restaurant houdt op vrijdag 8 februari in samenwerking met Kwast Wijnkopers een wijnspijs-avond. Daarbij wordt een 5-gangenmenu geserveerd met bijpassende wijnen.
Het menu bestaat uit:
- Spicy ceviche van Noorse kabeljauw
- Geroosterde coquille
- Gestoofde varkenswang
- Gebraden kalfshaas
- Bavarois van witte chocolade
Het wijnspijs-arrangement wordt aangeboden voor 75 euro all-in. Het ontvangt met een mousserende wijn is om 19.00 uur. Het diner start om 19.30 uur.
Aanmelden kan door te bellen met 0252-413905 onder vermelding van wijnspijs-avond 8 februari.
Restaurant Het Oude Dykhuys is gevestigd aan de Ringvaart in Lisserbroek. Het restaurant staat culinair onder leiding van chef-kok Alfred van Dijk. Het restaurant staat in de Michelingids genoteerd met een Bib Gourmand, een onderscheiding voor goede prijskwaliteit-verhouding.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.