Nieuws

Wijnspijs-avond bij De Kleine Toren van Baarland

De jaarlijkse wijnspijs-avond van restaurant De Kleine Toren van Baarland in het Zeeuwse Baarland, wordt dit jaar gehouden op vrijdag 2 november. Centraal staan biologisch biodynamische wijnen.

De wijnspijs-avond bestaat uit 8 wijnen die worden gecombineerd met 8 gerechten. Wijnimporteur Jeffrey Bart is op 2 november aanwezig in het restaurant en geeft uitleg en achtergrondinformatie.

De avond begint om 18.30 uur en op het menu zien we onder andere zeebaars, langoustine en hertenrugfilet. De all-in prijs van de wijnspijs-avond bedraagt 85 euro. Wie moet rijden en niet kan drinken, kan kiezen voor alleen het 8-gangenmenu voor 52,50 euro.

Reserveren kan door te bellen met 0113-634187.

Restaurant De Kleine Toren van Baarland is gevestigd aan de Nieuweweg 3 in Baarland en is voor lunch geopend van donderdag tot en met zondag, en voor diner van woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.30 uur, op zaterdag vanaf 18.00 uur en zondag doorlopend geopend.

Vorig artikel

Jubileumamuses bij 50-jarig De Kromme Dissel in Heelsum

Volgend artikel

Amusemenu met wild bij l’Atelier in Gulpen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.