Nieuws

Wijnproeverij met lunch bij La Rive, Zarzo en De Lindenhof

Italiaanse en Spaanse wijnen in de hoofdrol tijdens speciaal georganiseerde lunches bij de restaurants La Rive in Amsterdam, Zarzo in Eindhoven en De Lindenhof in Giethoorn. Anfors zorgt voor meer dan veertig te proeven wijnen, de chefs serveren een vijfgangenlunch inclusief bijpassende wijnen.

Een serie uitgebreide wijnproeverijen met lunch voor een vriendelijke all-inprijs met meer dan veertig Italiaanse en Spaanse wijnen op de proeftafel, gevolgd door een lunch met bijpassend wijnarrangement.

Anfors
Dit is het format van Anfors, dat voor de laatste maanden van het jaar samenwerkt met drie gerenommeerde restaurants.

Amstel-hotel
Zondag 30 oktober is La Rive, het sterrestaurant van het InterContinental Amstel Amsterdam, de plaats van handelen.

Truffel Extravaganza is de naam van de editie, die in de hoofdstad plaatsvindt vanwege het 150-jarig bestaan van het hotel.

Eindhoven en Giethoorn
Zondag 27 november vindt het evenement plaats bij Zarzo in Eindhoven en zondag 11 december is De Lindenhof in Giethoorn gastheer.

Reserveren
Reserveren voor een van de drie middagen, die beginnen om 11.30 uur, kan via de website van Anfors. De prijzen zijn all-in, maar variëren per locatie.

Vorig artikel

Nederlandse kaasplank bij Perceel in Capelle aan den IJssel

Volgend artikel

Herfstarrangement bij Pieters Restaurant in Bergambacht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.