Nieuws

Wijnproeverij Domaine Georges Vernay en diner bij Imko’s Puur Zee

De bekende Franse wijnmaakster Christine Vernay komt naar Nederland. Om een exclusieve proeverij te verzorgen bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee. Aansluitend is er een diner met de Franse topwijnen.

Domaine Georges Vernay. Een topwijnhuis langs de Rhône onder Lyon. Al jaren worden hier, volledig biologisch, wijnen gemaakt met fijne finesse en elegantie.

Op zondag 4 maart komen de wijnen naar Nederland. Naar Wijk aan Zee om precies te zijn. Om te schenken bij een proeverij bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee. De proeverij begint om 17.00 uur.

Daarna, om ongeveer 19.00 uur, volgt er een 4-gangendiner waarbij vanzelfsprekend de wijnen van Domaine Georges Vernay worden geschonken. Het diner wordt voorafgegaan met een fraai glas exclusieve bubbels en afgesloten met koffie.

Wie aan wil schuiven, moet snel reserveren. Er zijn immers maar 24 plaatsen beschikbaar. Vanwege het kostbare karakter van de masterclass en het diner bedragen de kosten 147,50 all-in voor de proeverij en het volledig verzorgde diner.

Wie wil blijven slapen, kan voor 75 euro extra een kamer voor twee personen boeken. Dat is inclusief ontbijt.

Reserveren kan via post@puurzee.nl of door te bellen met 0251-374304.

Imko’s Puur Zee is gevestigd aan de rand van Wijk aan Zee op steenworp afstand van de duinen en het strand. Het restaurant is gevestigd in Hotel Villa De Klughte, dat onderdeel uitmaakt van het bedrijf van Imko Binnerts.

Vorig artikel

Nieuwe kamers voor Golden Tulip Zevenbergen

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Limburg van Ralph Hermans

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.