Nieuws

Wijnmakersdiner Steenberg Vineyards bij De Hoefslag in Bosch en Duin

In aanraking komen met de Zuid-Afrikaanse wijnen van Steenberg Vineyards en genieten van de culinaire kunsten van restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Dat is in het kort het wijnmakersdiner Steenberg op 22 mei bij De Hoefslag.

Het gaat om een viergangendiner met wijnen van Steenberg Vineyards in Constatia, Kaapstad. Steenberg wijnhuis geniet van het aanzien dat het de oudste boerderij is in het schilderachtige dal van Constantia, welke over het algemeen wordt beschouwd als de eerste regio van wijngaarden van Zuid-Afrika.

Met zijn koele, zee-gerichte hellingen en majestueuze granieten bergkammen, heeft de wijngaard van Steenberg een wereldwijde reputatie voor het produceren van uitstekende Kaapse wijnen. Het landgoed beschikt over een ultra moderne wijnmakerij, die enkele van de beste van het land bekroonde wijnen produceert.

De avond begint om 18.30 uur en het diner start om 19.00 uur. Deelnemen aan dit wijnmakersdiner kan voor 75 euro per persoon. Restaurant De Hoefslag ligt aan de Vossenlaan 28 in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin.

Vorig artikel

Brunch met bubbels bij Pressroom in INK Hotel Amsterdam

Volgend artikel

Zomerse Sterren Special bij De Leuf tijdens Zomerfestival Voerendaal

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.