Nieuws

Wijnmakersdiner met proeverij bij Kasteel Engelenburg Brummen

Op Kasteel Engelenburg in Brummen vindt zondag 3 september een wijnproeverij inclusief diner plaats. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Cape Winemakers Guild, een samenwerking van acht onafhankelijke wijnmakers. Diner en overnachting kosten 150 euro per persoon, alleen dineren kan voor een couvertprijs van 95 euro.

Het Cape Winemakers Guild is in 1982 opgericht door acht onafhankelijke wijnmakers. Sinds 1985 houdt zij een jaarlijkse veiling, waar de beste wijnen van de huidige 46 leden te koop worden aangeboden.

Wijnkelder
Door middel van de samenwerking met Kasteel Engelenburg in Brummen moeten de bijzondere wijnen meer bekendheid krijgen in Nederland.

De Cape Winemakers Guild-proeverij begint zondag 3 september om 17.00 uur. Anderhalf uur later start het viergangendiner met een aperitief in de wijnkelder. De prijs voor het diner bedraagt 95 euro all-in.

Overnachten
Wie in het prachtige kasteel wil blijven overnachten, betaalt 150 euro (single use toeslag 25 euro per kamer). Daarbij is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen. Reserveren kan via telefoonnummer (0575) 56 99 99 of door het sturen van een e-mail naar info@engeleburg.com.

Bijzondere plekken Kasteel Engelenburg

Wat zijn de bijzondere plekken van het prachtige Kasteel Engelenburg. General manager Johan Agricola laat ze zien in deze video, die onderdeel is van de rubriek ‘Over de drempel’.

Vorig artikel

Kip van ’t spit tijdens nachtdiner Rijks Restaurant Amsterdam

Volgend artikel

Zomerkorting bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.