Nieuws

Wijnmakersdiner met Spaanse wijnen bij Dorset in Borne

Restaurant Dorset in Borne en Brander Wines slaan de handen ineen voor een diner met wijnen van het Spaanse Casa Rojo en vier gangen verzorgd door het keukenteam onder leiding van Willem Dankers. Er is donderdag 11 april plek voor zestig gasten, de prijs per persoon bedraagt 79,50 euro all-in.

Op donderdag 11 april kunnen zestig lekkerbekken genieten van de mooiste wijnen van Casa Rojo en van een viergangendiner van het keukenteam van Dorset.

Willem Dankers
Voor deze bijzondere avond heeft Willem Dankers van Restaurant Dorset in Borne de handen ineengeslagen met Brander Wines.

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 79,50 euro all-in. De wijnmaker is aanwezig voor een persoonlijke toelichting.

Wil je erbij zijn, reserveer dan snel. Stuur een e-mail naar spaanstemperament@dorset.nl. De avond start om 19.00 uur, omstreeks 22.30 uur ga ja van tafel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel Pulitzer Amsterdam introduceert Rembrandt Package

Volgend artikel

De Beejekurf in Venray viert 10-jarig bestaan met guilty pleasures

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.