Nieuws

Wijnmakersdiner met Barolo-wijnen bij Wolfslaar in Breda

Bij Wolfslaar Restaurant in Breda vindt donderdag 28 september een wijnmakersdiner plaats in samenwerking met het Barolo-huis van Mauro Molino en Wijnhuis Oktober. Sterchef Maarten Camps serveert die avond een menu van vier gangen. De gerechten worden vergezeld door wijnen van de familie Molino.

De familie Molino is al jaren verbonden aan de wijnbouw in Piemonte. Donderdag 28 september kun je de wijnen van Barolo-huis Mauro Molino proeven tijdens een wijnmakersdiner bij het met één Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant in Breda.

Maarten Camps
Voor een prijs van 125 euro per persoon all-in geniet je van een viergangenmenu van chef Maarten Camps en wijnen van Molino. De ontvangst is om 19.00 uur.

Reserveren
Het diner wordt georganiseerd in samenwerking met Wijnhuis Oktober, dat ook de reserveringen verzorgd. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@wijnhuis-oktober.nl of via deze link.

Vorig artikel

Zomer Menu bij restaurant ’t Ambachthuys in Rotterdam

Volgend artikel

Richard van Oostenbrugge ontvouwt plannen eigen restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.