Wijnmakersdiner bij De Nederlanden in Vreeland
Het Franse wijnhuis Domaine Emile Beyer staat zaterdag 18 mei centraal bij De Nederlanden in Vreeland. Tijdens een speciale lunch in samenwerking met Cour du Vin is wijnmaker Christian aanwezig om de bij de gerechten van sterchef Wilco Berends geserveerde wijnen toe te lichten.
‘Een heerlijke middag met bijzondere wijnen’, zo laten eigenaren Caroline en Wilco Berends weten. ‘En bij mooi weer genieten we allemaal op het terras.’
Veertiende generatie
Het was in de vierde eeuw na Christus dat de Romeinen de eerste wijngaarden plantten in Eguisheim. In 1580 werkte Martin Beyer er als eerste generatie en in 1997 begon Christian, die daarmee de veertiende generatie is.
De prijs voor deze exclusieve middag bedraagt 197,50 euro per persoon. Dit is inclusief aperitief, water en koffieservies.
Lees ook:
Restaurant De Nederlanden lanceert voorjaarsarrangement
Bijzondere biologische wijnen van vruchtbare Spaanse grond
Biologische wijn en wijnbouw: trends en ontwikkelingen
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.