Nieuws

Wijnen uit de Rhône in de hoofdrol bij restaurant Da Vinci

Liefhebber van wijnen uit de Franse Rhône? En houd je ervan om die te drinken bij smakelijke gerechten? Reserveer dan voor de wijn-spijslunch van restaurant Da Vinci in Maasbracht op zondag 25 november. Rhône Value Wines zorgt voor de wijnen, sterchef Margo Reuten tekent voor het menu.

In samenwerking met Marga van Winsen van Rhône Value Wines kun je zondag 25 november genieten van de absolute top van de Franse Rhône.

Margo Reuten
Tijdens een wijn-spijslunch bij restaurant Da Vinci geniet je van vijf gangen van Margo Reuten en haar keukenteam en prachtige witte en rode Rhône-wijnen.

Wijnmaker
De prijs per persoon bedraagt 125 euro all-in. Dat betekent wijn en spijs, amuses, mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Wijnmaker Eric Texier en Marga van Winsen zijn aanwezig om de wijnen te laten proeven en toe te lichten.

Alliance Gastronomique
De middag start om 13.00 uur. Voor reserveringen en informatie kun je terecht op de website van Da Vinci, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique en in 2018 het 25-jarig bestaan viert.

Vorig artikel

Jan Marrees sluit Bretelli af met menu met klassiekers

Volgend artikel

Eigen seizoensbier voor Orangerie De Pol in Doetinchem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.