Nieuws

Wijnen uit Catalonië bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk houdt vrijdag 19 november een wijn-spijsevenement met als thema Catalonië. In samenwerking met de importeurs van Tinc Set serveert chef-kok en eigenaar Frank Streefland die dag een menu van vijf gangen met bijpassende wijnen.

Omdat de deuren van het restaurant voorlopig om 20.00 uur moeten sluiten, ben je deze dag welkom tussen 12.30 en 17.30 uur. Je bepaalt zelf je aanvangstijdstip en plaatst vervolgens een reservering.

Wijn en spijs
Op het bord de smaken uit de polder en in het glas smakelijke wijnen uit de regio Catalonië. Uiteraard is het mogelijk om te genieten van een alcoholvrij drankenarrangement.

Reserveren kan via onderstaande button onder vermelding van wijn-spijs diner. De kosten per couvert bedragen 110 euro, dit is inclusief bubbels en amuses vooraf, brood, boter en olijfolie, tafelwater en koffie of thee met friandises.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Een schimmel die vlees lekkerder maakt? ‘Je proeft de smaak van buiten’

Volgend artikel

Recepten uit Tel Aviv, de vegan hoofdstad van de wereld

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.