Nieuws

Wijnen uit nieuwe wereld bij De Nieuwe Polderkeuken

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk houdt 29 maart een leuke wijnspijs-avond. Op die avond staan wijnen uit de nieuwe wijnwereld centraal in het restaurant in het Groene Hart.

Denk daarbij aan wijnen uit Australië, Nieuw Zeeland, Amerika en Zuid- Afrika. Het gaat daarbij om zeer diverse wijnen van uitgesproken verschillende wijnhuizen. De geschonken wijnen worden op 29 maart gecombineerd met gerechten van chef-kok en eigenaar Frank Streefland.

Deelnemers aan de wijnspijs-avond worden om 18.30 uur ontvangen en gaan genieten van een all-in menu bestaande uit brood, 5-gangenmenu bijpassende wijnen uit de hele wereld, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises. De prijs voor deze all-in wijnspijs-avond bedraagt 99 euro per persoon.

Deelnemen aan het wijn-spijsdiner is alleen mogelijk op reservering door te bellen met 0182-602016, of door rechtstreeks te reserveren via www.polderkeuken.nl. De Nieuwe Polderkeuken beschikt over een taxiservice. Zeker bij zo’n geweldige avond met interessante wijnen een handige optie.

Vorig artikel

Eten en slapen bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Volgend artikel

Historische diners bij restaurant Bentinck in Amerongen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.