Nieuws

Wijnen van Bodegas Vega-Sicilia tijdens diner bij FG Restaurant

Bodegas Vega-Sicilia speelt de hoofdrol tijdens het wijnmakersdiner op dinsdag 30 mei bij FG Restaurant in Rotterdam. Als gast geniet je van de favoriete wijnen van het huis van François Geurds en proef je gerechten die volgens de tweesterrenchef niet onderdoen voor de geserveerde bijzondere wijnen.

FG featuring Vega-Sicilia, zo wordt het wijnmakersdiner in het tweesterrenrestaurant van François Geurds aangekondigd.

Magische wijnen
‘Bodegas Vega-Sicilia, gelegen in de Noord-Spaanse Ribera del Duero, is het onbetwiste mekka voor wijnkenners. Met hun weelderig rijkdom aan complexe smaken behoren de magische wijnen van de familie Álvarez tot het summun. Een betere wijn moet in onze ogen althans nog worden uitgevonden.’

François Geurds
De glazen worden deze avond gevuld met de favorieten van de tweesterrenchef: Alion (2011), Pintia (2008), Macan (2010), Unico (2003) en Tokaj-Oremus 3 Puttonyos. ‘De gerechten doen die avond uiteraard niet onder voor de wijnen.’

De rechterhand van Pablo Alvarez is aanwezig om de wijnen te voorzien van een toelichting en meer te vertellen over het huis.

Reserveren
‘Voor wie het ervoor over heeft, de couvertprijs all-in bedraagt 450 euro per persoon. Voor dat bedrag ben je wel getuige van een onmogelijk te evenaren avond.’

Reserveren kan via telefoonnummer (010) 425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl. De aanvang is 19.00 uur.

Impressie FG Restaurant

François Geurds verhuisde zijn tweesterrenrestaurant vorig jaar augustus naar de Rotterdamse Hofbogen. FG Restaurant is nu de buurman van zijn andere door Michelin bekroonde restaurant: FG Food Labs. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden van het resultaat laten zien.

Vorig artikel

Video: Tante Kee in Kaag heropent na verbouwing van drie maanden

Volgend artikel

Eten op sterniveau tijdens Tuindorp Classic Tour Hengelo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.