Nieuws

Wijndiner Château Haut Blanville bij De Leuf

Restaurant De Leuf in Limburg houdt woensdag 13 juni weer een Wine & Dine. Deze keer staat het Zuid-Franse wijnbedrijf Château Haut Blanville centraal.

Laat je verrassen met de pure, ambachtelijk gemaakte wijnen uit de Languedoc, gecombineerd met mooie, bijpassende gerechten uit de keuken van De Leuf.

Château Haut Blanville is een absoluut topdomein uit het zuiden van Frankrijk. Ze kozen er voor geen bestaand domein over te kopen, maar een eigen domein op te bouwen, perceel per perceel. Nu, 20 jaar later, staan ze bekend voor het maken van single vineyard wijnen die de uitzonderlijke diversiteit van de terroirs van de Languedoc onthullen.

Gastvrouw Sandra van de Bunt schenkt de Franse wijnen en zoon Robin kookt een heerlijk 4-gangendiner. Wine & Dine begint om 19.00 uur met een aperitief en om 19.15 uur start het diner met bijpassende wijnen en water. Om 22.00 uur is er koffie of thee.

De avond wordt georganiseerd is samenwerkking met Goessens Professionals in Wine en aanschuiven kan voor een all-in prijs van 99 euro per persoon.

Reserveren kan telefonisch via 045-5750226 onder vermelding van “Wine & Dine 13 juni”.

Vorig artikel

Extra gang en wijn gratis bij Le Mortier in Haarlem

Volgend artikel

Foto’s vernieuwd Restaurant Nobel Ameland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.