Nieuws

Wijn-spijslunches met wijnleveranciers bij Da Vinci in Maasbracht

Tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht houdt in de maanden oktober en november een aantal wijn-spijslunches in samenwerking met wijnleveranciers. Op het programma staan Rhône, Gaja, Spanje en Griekenland. Daarnaast is er een lunch met als thema ‘Klassiek Vojacek ontmoet Da Vinci’.

Wijn-spijslunches in samenwerking met gewaardeerde wijnleveranciers, zo kondigen Margo Reuten en Petro Kools de vijf bijzondere lunches van Da Vinci in Maasbracht aan.

Rhône
Donderdag 12 oktober is Marga van Winsen van Rhône Value Wines (117 euro) aanwezig en een week later gaat het over Gaja als Alfons Kiljan van Kwast Wijnkopers (137 euro) naar het restaurant komt.

Spanje en Griekenland
Sjuul Klinkert van Ad Bibendum verzorgt de wijn-spijslunch die Spanje als thema heeft (137) en Albert van Efferen van Griekse Wijnen/Alberts Taste komt vertellen (en laten proeven) over wijnen uit Griekenland (117 euro).

All-in
De genoemde prijzen zijn per persoon en all-in. Inbegrepen zijn koffie of thee met huisgemaakte patisserie bij ontvangst, de proeverij, bites, een driegangenlunch, wijnen, water en koffie/thee met friandises.

Margo Reuten
De vijfde speciale lunch draagt de titel ‘Klassiek Vojacek ontmoet Da Vinci’. Die middag laat het team van Vojacek Wijnen een serie klassieke wijnen proeven die worden gecombineerd met gerechten van Margo.

Table d’hôte
In tegenstelling tot bovengenoemde middagen telt deze lunch vijf gangen en eet je volgens het table d’hôte-principe. Dat wil zeggen: met andere liefhebbers aan één tafel. De kosten voor deze wijn-spijslunch bedragen 147 euro per persoon all-in.

Alliance Gastronomique
Voor reserveringen en verdere informatie kan contact worden opgenomen met restaurant Da Vinci, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Telefonisch via nummer (0475) 46 59 79 of door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl.

Vorig artikel

Noble Kitchen tweede restaurant voor sterchef Edwin Kats

Volgend artikel

Joey de Kruijf opvolger Carsten Klint bij Central Park in Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.