Nieuws

Wijn-spijslunch bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Wie gek is op lekker eten en wijnen wil proeven uit Australië en Nieuw-Zeeland, moet naar Herberg Onder de Linden in Aduard. Daar wordt op zondagmiddag 8 april een wijn-spijslunch gehouden waarbij ‘Down Under’ centraal staat.

Al het moois dat Australië en Nieuw-Zeeland te bieden heeft komt zondagmiddag 8 april vanaf 13.00 uur voorbij tijdens de wijn-spijslunch.

Tijdens de 4-gangen lunch komen er heel wat mooie wijnen voorbij. De lunch wordt begeleid door vinoloog Sietse van Zanten van Ad Bibendum en het wordt een leerzame, informele en gezellige middag.

De lunch bestaat uit een bruisend aperitief, amuses, een 4-gangenlunch met telkens twee begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises. De wijn-spijslunch wordt aangeboden voor een all-in prijs van 100 euro.

Reserveren kan telefonisch via 050-2041235, per e-mail of online o.v.v. ‘Down Under’.

Herberg Onder de Linden beschikt over een restaurant en hotelkamers. Vanuit Utrecht is het ruim binnen twee uur te doen om in het Groningse dorp te komen. Het leuke is dat je er kunt blijven slapen in een van de prachtige kamers.

Vorig artikel

Heerlijke zondagmiddag bij Droste’s Twente

Volgend artikel

Erik van Loo lanceert ‘Long Lasting Lazy Lunch’ bij Parkheuvel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.