Nieuws

Wijn-spijslunch Duitsland, Oostenrijk en Bulgarije bij Herberg Onder de Linden

Gek op wijn-spijscombinaties met Duitse, Oostenrijkse en Bulgaarse wijnen? Schuif dan op zondagmiddag 19 augustus aan bij de wijn-spijslunch van Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard.

In samenwerking met Anfors Wijnen geeft vinoloog Hans Bijvoets tekst en uitleg bij wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Bulgarije. Hij schenkt onder andere Rieslings, Veltliners en Spätburgunders.

De zondagmiddag op 19 augustus begint om 12.30 uur met een bruisend aperitief en hapjes. Bij mooi weer gebeurt dit op het terras. Daarna start een 5-gangenlunch waarbij per gang 2 wijnen (halve glazen) worden geschenken, zodat je zelf kunt ervaren welke wijn het best bij het gerecht past.

Het gaat een om volledige lunch inclusief bruisend aperitief, hapjes, amuses, brood, 5 gerechten, per gang 2 halve glazen wijn, mineraalwater en koffie of thee met friandises. Deze wijn-spijslunch wordt aangeboden voor een all-in prijs van 95 euro.

Reserveren kan door te bellen met 050-2041235.

Herberg Onder de Linden in Aduard ligt net iets ten noorden van de stad Groningen. Het befaamde horecabedrijf staat sinds oktober 2016 onder leiding van Steven en Tanja Klein Nijenhuis.

Het bedrijf beschikt over suites, dus wie na de wijn-spijslunch wil blijven slapen kan een kamer boeken. Herberg Onder de Linden is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland en QL Hotels & Restaurants.

Vorig artikel

Verjaardagsmenu bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

Volgend artikel

Proeven en inspiratie opdoen tijdens BBQ tasting bij Schmidt Zeevis

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.