Nieuws

Wijn-spijslunch Bij Erik met Duitsland in de hoofdrol

Duitsland staat zondag 17 november in de schijnwerpers tijdens een wijn-spijslunch bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. In samenwerking met wijndocent Ton Wortelboer worden verschillende Trittenheim Apotheke-wijnen geserveerd, één van de favoriete wijngebieden van chef en eigenaar Erik Tas.

Tijdens de wijn-spijslunch bij het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Bij Erik in Leidschendam gaat het over de wijnen en terroir die zijn te vinden in de Duitse Moezel. Er worden verschillende Trittenheim Apotheke-wijnen geserveerd.

De middag is georganiseerd in samenwerking met wijndocent Ton Wortelboer, die veel kan vertellen over de wijnen die komen uit dit prachtige gebied.

Australië
Wie niet zo lang wil wachten met een bezoek aan Bij Erik, kan een plek aan tafel reserveren tijdens het wijn-spijsdiner op vrijdag 11 oktober.

Deze avond is in samenwerking met Henri Bloem Den Haag en staat in het teken van wijnen van het huis Killibinbin uit Australië.

Diner
Als gast word je ontvangen met een bruisend aperitief en geniet je aansluitend van een voor-, tussen- en hoofdgerecht inclusief twee wijnen per gerecht.

De avond wordt afgesloten met een koffie- of theeservies met friandise. De prijs per couvert voor deze avond bedraag 67,50 per persoon.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Bij Erik. Volg daarvoor deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Swarte Ruijter in Holten houdt najaarsproeverij

Volgend artikel

Voordelig overnachten tijdens Waanzinnige WestCord Weken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.