Nieuws

Wijn-spijsavond met Wijnkoperij Okhuysen bij De Vrienden van Jacob

Restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord houdt op woensdag 17 mei een wijn-spijsavond in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen. De heerlijke gerechten worden die avond begeleid door wijnen van Gut Hermannsberg in het Duitse Niederhausen ten zuidwesten van Frankfurt am Main.

Chef-kok en SVH Meesterkok Alain Alders verzorgt die avond een voortreffelijk viergangendiner. De gerechten worden geserveerd aan grote ronde tafels in de Cremerzaal van Landgoed Duin en Kruidberg.

De gerechten worden versterkt met prachtige wijnen van Gut Hermannsberg. De wijngaarden van Gut Hermannsberg worden beschouwd als de beste rieslingwijngaarden van de rivier de Nahe.

Eind vorig jaar werk wijnmaker Karsten Peter van Gut Hermannsberg door de Frankfurter Allgemeine Zeitung uitgeroepen tot ‘Wijnmaker van het Jaar’

De wijn-spijsavond bij De Vrienden van Jacob begint om 19.00 uur en kost 90 euro per persoon. Voor deze prijs krijg je een aperitief, viergangendiner, begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee.

Reserveren kan via info@devriendenvanjacob.nl onder vermelding van wijn-spijsdiner Gut Hermannsberg.

De Vrienden van Jacob is onderdeel van Landgoed Duin en Kruidberg, een prachtig horecabedrijf aan de rand van het natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Santpoort-Noord op steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Dit is het verschil tussen asperges van warme en koude grond

Volgend artikel

Welke wijnopleiding SVH, SDEN of WSET?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.