Nieuws

Wijn-spijsavond bij sterrestaurant Merlet in Schoorl

Prachtige wijnen van de Bret Brothers en smakelijke gerechten van sterchef Jonathan Zandbergen. Het is de inhoud van een wijn-spijsavond dinsdag 11 april bij restaurant Merlet in Schoorl. Voor een bedrag van 85 euro per persoon kun je deze bijzondere avond meebeleven.

Voor de bijzondere wijn-spijsavond bij restaurant Merlet in Schoorl komt Jean-Philippe Bret van het fantastische domein Bret Brothers/Domaine de la Soufrandière naar Nederland.

Jonathan Zandbergen
Chef-kok Jonathan Zandbergen heeft een speciaal viergangendiner samengesteld met daarin gerechten die worden versterkt door de geserveerde wijnen.

Diner
De kosten voor de avond bedragen 85 euro. Dit bedrag is inclusief ontvangst met een glas mousseux en amuse en het viergangendiner met begeleidende wijnen en water. Voor meer informatie en reserveringen: (072) 509 36 44 of info@merlet.nl.

Michelinster
Restaurant Merlet in Schoorl is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Kennismaken met wereld Valuas tijdens speciaal evenement

Volgend artikel

’t Klooster in Wijk bij Duurstede presenteert Hemelse Actie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.