Nieuws

Wijn-spijsavond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek houdt op vrijdag 6 april een wijn-spijsavond. Daarbij is vinoloog Alfons Kiljan van Kwast Wijnkopers van de partij om de wijnen toe te lichten.

Het gaat om een 5-gangenmenu met kabeljauw met dille en mosterd, gegrilde rogvleugel, Anjou duif, kalfszijlende in combinatie met ossenstaart en een taartje van bloedsinaasappel en verveine. Als afsluiter komt er koffie of thee met huisgemaakte friandises op tafel.

Kwast Wijnkopers uit Nieuw Vennep is met vinoloog Alfons Kiljan aanwezig om bijpassende wijnen te schenken en deze toe te lichten. Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden, laat het restaurant weten.

Aanschuiven bij de wijn-spijsavond kan voor een all-in prijs van 75 euro. Het ontvangst met een glas mousserende wijn is om 19.00 uur en het diner begint om 19.30 euro.

Restaurant Het Oude Dykhuys is gevestigd aan de Lisserdijk in Lisserbroek. Het restaurant staat onder leiding van eigenaar en gastheer André Geerlings. Het klassieke en sfeervolle restaurant beschikt over een Bib Gourmand, een erkening van Michelin voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vorig artikel

Asperge-wijnavond bij Twenty2 in Apeldoorn

Volgend artikel

HanTing Cuisine sluit af met HanTing Classics Menu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.