Nieuws

Wijn-spijsavond met Macedonische wijnen bij De Kromme Dissel

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum houdt op 19 juni een bijzondere wijn-spijsavond. Op die avond staan wijnen uit Macedonië centraal, een land waar de laatste jaren in de wijnwereld steeds vaker over wordt gesproken.

Om 19.00 uur gaat de restaurantdeur open voor de aperitief. Daarna volgen 6 Macedonische wijnen in combinatie met gerechten uit de sterkeuken van chef-kok Tonny Berentsen. De avond wordt verzorgd in samenwerking met wijnimport Univin.

‘Sommige wijnen zijn gemaakt van herkenbare druiven. Sommige van wat onbekende soorten, zoals de Vranec-druif. Er gebeurt veel in de Macedonische wijnbouw, dus werk ik er graag mee’, aldus wijnmeester Ronnie Brouwer van De Kromme Dissel.

Aanmelden voor deze wijn-spijsavond kan door een mail te sturen naar restaurant@krommedissel.nl.

Restaurant De Kromme Dissel is gevestigd in een sfeervolle Saksische boerderij daterend uit de zeventiende eeuw. Het restaurant beschikt al sinds 1971 over een Michelinster.  De Kromme Dissel ligt in de bossen van Heelsum op slechts drie kwartier rijden van Utrecht.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Fruits de Mer-beleving bij lunchrestaurant l’Auberge in Maastricht

Volgend artikel

Nieuwe look voor viersterrenhotel Savoy Hotel Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.