Nieuws

Wijn-spijsavond Hollands Glorie bij Bentinck in Amerongen

Wijnen uit Nederland in de hoofdrol tijdens een bijzondere wijn-spijsavond bij restaurant Bentinck in Amerongen. Zondag 2 september zorgt chef-kok Tommy Janssen voor de gerechten en serveert sommelier Jan-Jaap Altenburg er in samenwerking met Nederlandse wijnmakers bekroonde wijnen van eigen bodem bij.

Zo zien wij het graag: wijnen uit eigen land in de hoofdrol. Het is het geval tijdens een bijzondere wijn-spijsavond met de titel ‘Hollands Glorie’, zondag 2 september bij restaurant Bentinck in Amerongen.

Nederlandse wijnen
Op tafel komen niet alleen Nederlandse wijnen, maar ook nog eens wijnen die een medaille hebben gekregen tijdens de wijnkeuring.

Deze keuring vindt op dezelfde dag plaats in het Koetshuis, gelegen naast het restaurant.

Diner van vijf gangen
Als gast geniet je van een vijfgangendiner, waarbij van aperitief tot en met het dessert louter Nederlandse wijnen worden geschonken.

JRE-Nederland
De prijs per persoon bedraagt 65 euro. Aperitief en amuses zijn eveneens inbegrepen. Voor informatie en reserveringen kun je terecht op de website van restaurant Bentinck, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Menu Compleet all-in bij restaurant Cheval Blanc in Heemstede

Volgend artikel

Zomerarrangement bij Pieters Restaurant in Bergambacht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.