Nieuws

Wijn-spijsavond bij restaurant Wolfslaar in Breda

Restaurant Wolfslaar in Breda houdt in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen en Château Beauregard Mirouze een wijn-spijsdiner. Donderdag 22 november serveren sterchef Maarten Camps en zijn brigade een driegangendiner en worden bijpassende wijnen van het Franse wijnhuis geserveerd.

Beauregard is een biologisch gecertificeerd domein in het herkomstgebied Corbièrs, in het zuiden van de Languedoc.

Wijnkoperij Okhuysen
Het château wordt gerund door de eigenaren Karine en Nicolas Mirouze, die in 1999 hun droom realiseerden en het familiedomein voortzetten.

In samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen worden bij een driegangendiner wijnen van dit huis geserveerd, inclusief een persoonlijke toelichting.

Maarten Camps
Het keukenteam onder leiding van sterchef Maarten Camps serveren gerechten met producten uit het seizoen, ingrediënten uit de regio en groenten uit eigen moestuin.

De ontvangst is om 18.30 uur, een half uur later vangt het diner aan. Een plek aan tafel kost 89,50 euro per persoon, deze prijs is all-in. Reserveren kan uitsluitend telefonisch via nummer (076) 560 80 00.

Vorig artikel

Restaurant Librije’s Zusje Amsterdam gaat verder als Spectrum

Volgend artikel

Sterchef Arjan Bisschop neemt keuken Nobel Ameland over

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.