Nieuws

Wijn-spijsavond bij Aan de Zweth met Duitse wijnen

Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden houdt donderdag 19 april een wijn-spijsavond die in het teken staat van de riesling. Tijdens een 4-gangenmenu worden wijnen geschonken van het Duitse Weingut Clemens Busch.

De wijnmaker zelf, Clemens Busch, is aanwezig tijdens deze avond en zal de gekozen wijnen toelichten. Chef-kok Joris Peters kookt een 4-gangenmenu.

Weingut Clemens Busch staat goed aangeschreven in de wijnwereld. De wijnen van dit Duitse huis worden omschreven als expressief en vol van terroir. De wijn-spijsavond wordt georganiseerd in samenwerking met Wijnimport Scheveningen.

Deelnemers aan deze ‘rieslingavond’ worden om 18.30 uur ontvangen met een aperitief en amuse, direct gevolgd door een presentatie van wijnmaker Clemens Busch. Om 19.00 uur start het diner, waarbij bij elk gerecht 2 verschillende wijnen worden geproefd.

Deelnemen aan de wijn-spijsavond kan al voor de all in prijs van 95 euro. Dit is inclusief aperitief, amuse, menu, wijnen, water, koffie of thee en friandises.

Reserveren kan via een speciale pagina of door te bellen met 010-4704166.

Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden is gevestigd aan de Zweth, een waterweg die Delft met Rotterdam verbindt. Het restaurant beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

HanTing Cuisine sluit af met HanTing Classics Menu

Volgend artikel

Nieuwe chef Het Spijshuys verwelkomen met speciaal menu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.