Nieuws

Wijn-spijsactie bij restaurant De Ertepeller in Papendrecht

Bij restaurant De Ertepeller in Papendrecht kun je in juli reserveren voor een viergangenmenu met begeleidende wijnen voor 75 euro per persoon. Geldig voor zowel lunch als diner, en van dinsdag tot en met zondag. ‘Ervaar zelf onze wijn-spijscombinaties’, aldus eigenaren Arjan Kuipers en Mark van den Berg.

De Ertepeller opende vorig jaar juni. Met het restaurant willen chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg Papendrecht culinair op de kaart zetten.

Arjan Kuipers en Mark van den Berg
Voor de maand juli hebben ze een wijn-spijsactie in het leven geroepen: een menu van vier gangen plus begeleidende wijnen voor 75 euro per persoon. ‘Ervaar zelf onze wijn-spijscombinaties’, aldus het jonge, ambitieuze duo.

JRE Nederland
De actie is beschikbaar van dinsdag tot en met zondag, en als lunch en diner. Reserveren kan telefonisch via nummer (078) 303 22 60 of via de website van restaurant De Ertepeller.

Mark en Arjan zijn met hun eetgelegenheid aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Restaurant Elea in Rijswijk wint culinaire competitie AD

Volgend artikel

Jubileumarrangement bij restaurant Perceel in Capelle a/d IJssel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.