Videotorial

Wie wil het fraaie Carnegie Cottage op prachtige Veluwe voortzetten?

Videotorial – Hostellerie Carnegie Cottage is een veelzijdig horecabedrijf aan de rand van het Veluwse dorp Otterlo. Vanaf het bloemrijke terras of vanuit de ruime serre kijk je regelrecht de ongekend fraaie natuur in. Hier is de Veluwe er op z’n mooist!

Het hotel-restaurant heeft 12 unieke kamers en een uitstekende keuken. Carnegie Cottage ligt op enkele minuten loopafstand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe met het wereldberoemde Kröller-Müller museum.

Wandelen en fietstocht
De hele dag door bezoeken gasten het bedrijf voor koffie met gebak, een heerlijke lunch na een fraaie wandeling, een lekker drankje op het terras of in de serre na een fietstocht, of om te genieten van de prima keuken van chef-kok en eigenaar Dick Schimmel. Wie hier overnacht, slaapt in volledige stilte.

In deze oase van rust hebben de eigenaren altijd een goede boterham kunnen verdienen en zoeken ze opvolgers voor dit uitstekende bedrijf. Bekijk de video en neem contact op om de pracht van dit bedrijf en de omgeving zelf te bewonderen.

Bij de zaak wonen
Verschillende overnamevormen zijn bespreekbaar. Verder is er woonruimte beschikbaar om zo bij de zaak te wonen. Carnegie Cottage ligt midden in de natuur op nog geen uur rijden van Amsterdam en Utrecht, dus zeer interessant voor de drukke Randstedeling om heerlijk tot rust te komen.

Vorig artikel

Schilo van Coevorden gaat koken met mondiale topchefs

Volgend artikel

Wagyu, het vlees dat je een keer moet hebben gegeten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.