Nieuws

Wie maakt me los-week bij restaurant Dorset in Borne

Willem Dankers van restaurant Dorset in Borne serveert van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 juli al zijn gerechten voor 9,95 euro per gang in plaats van 15 euro. Aanleiding is de naderende zomersluiting. Hierdoor kun je ook voordelig genieten van de lekkerste wijnen.

‘Vakantie vieren? Eerst de koelkast leegmaken’, aldus chef en eigenaar Willem Dankers van restaurant Dorset in Borne.

Menu
Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 juli betaal je geen 15 euro voor een gang, maar slechts 9,95 euro. Als gast moet je wel minimaal drie gangen bestellen.

De kosten voor een driegangenmenu bedragen 29,85 euro (i.p.v. 45 euro) en voor een menu van vier gangen betaal je 39,80 euro (en geen 60 euro).

Wijnen
Ook de wijnen zijn in deze ‘wie maakt me los’-week voordelig geprijsd. In de wijnkelder moet namelijk plaatsgemaakt worden voor nieuwe jaargangen.

Alliance Gastronomique
‘Culinair genieten en toch je vakantiebudget bewaken.’ Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar rosalie@dorset.nl, onder vermelding van ‘wie maakt me los’.

Restaurant Dorset, aangesloten bij Alliance Gastronomique, is gesloten van 29 juli tot en met 21 augustus.

Vorig artikel

Bib Gourmand-restaurant De Florijn kookt koelkast leeg

Volgend artikel

Zomermenu en Boschendal Picknick bij Hofstede Meerzigt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.