Nieuws

Whiskyspijs-diner bij Twenty2 in Apeldoorn

Restaurant Twenty2 in Apeldoorn houdt op zondag 1 juli weer een whiskyspijs-diner. Deze keer staan whisky’s uit verschillende werelddelen op het programma. Chef-kok Gerwin Sanders zorgt voor bijpassende gerechten.

Gerwin zorgt voor 6 mooie gerechten die een mooi samenspel vormen met de whisky’s. De 7e whisky is een verrassende uitsmijter, luidt de aankondiging.

Twenty2 houdt vaker whiskyspijs-diners. De vorige keer werden whisky’s geschonken uit de traditionele whiskylanden als Schotland en Ierland. Deze keer komen er whisky’s op tafel uit verschillende werelddelen zoals bijvoorbeeld Azië.

De whiskymiddag begint om 14.30 uur en kost 49,50 euro per persoon. Aanmelden kan door te bellen met 055-5767484.

Restaurant Twenty2 is gevestigd in de Van Kinsbergenstraat 2 in Apeldoorn. Het restaurant behoort tot de betere eetgelegenheden van Apeldoorn en richt zich veelal op de regionale keuken, ook wel ‘Veluwe Cuisine’ genoemd.

Beelden vernieuwd Twenty2Sinds begin dit jaar is restaurant Twenty2 compleet vernieuwd. ChefsFriends.nl schoot de eerste beelden.
Vorig artikel

Film- en foodfestival bij Restaurant ONE in Roermond

Volgend artikel

Topchefs maken speciaal menu bij Waterfront Chill & Groove van Het Bosch

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.