Nieuws

Whisky Experience bij restaurant Bridges in Amsterdam

Bridges in Amsterdam is gestart met het aanbieden van een heuse Whisky Experience. Als gast geniet je van een menu van vijf gangen in combinatie met een speciaal Glenfiddich-whiskyarrangement. Dat doe je aan de chef’s table midden in de keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant.

Wie de gebaande paden durft te verlaten, kan sinds begin oktober terecht bij Bridges. In het met een Michelinster bekroonde restaurant van Sofitel Legend The Grand wordt een heuse Whisky Experience geserveerd.

Raoul Meuwese
Wie reserveert, krijgt aan de chef’s table vijf gangen geserveerd uit de keuken van Raoul Meuwese. Alle gerechten worden begeleid door whisky’s van Glenfiddich.

Marco Westra
Om whisky en spijs zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zijn Raoul en sommelier Marco Westra op bezoek geweest bij de distilleerderij in het Schotse Dufftown.

Reserveren
Het arrangement is zeven dagen per week te boeken voor minimaal twee en maximaal zes personen. De kosten per couvert bedragen 250 euro.

Een aperitief met canapés, water en koffie of thee met mignardises zijn ook inbegrepen. Om te reserveren, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Erik van Loo

Volgend artikel

Herfstspecial en schaatsbaan bij hotel De Wereld Wageningen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.