Whisky en spijs tijdens proeverij bij Valuas in Venlo
Liefhebbers van whisky opgelet! Maandag 28 oktober vindt bij hotel-restaurant Valuas in Venlo een whisky-spijsproeverij plaats in samenwerking met The Scotch Malt Whisky Society. Je proeft drie gerechten van sterchef Eric Swaghoven in combinatie met een aantal whisky’s.
Het is de eerste keer dat The Scotch Malt Whisky Society en hotel-restaurant Valuas de handen ineenslaan voor een whisky-spijsproeverij.
Eric Swaghoven
Maandag 28 oktober zorgen de door Michelin met een ster bekroonde chef Eric Swaghoven en zijn team voor drie gerechten die matchen met de diverse whisky’s die erbij worden geserveerd.
Reserveren
Een mooie kans voor de liefhebber. De kosten bedragen 70 euro per couvert. Wil jij erbij zijn? Via deze link kun jij je plek aan tafel reserveren.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.