Nieuws

WestCord Hotels heeft weer Waanzinnige WestCord Weken

De Waanzinnige WestCord Weken komen er weer aan. Van 7 tot en met 13 oktober kun je tegen speciaal tarief een overnachting boeken in één van de hotels op appartementen van WestCord Hotels. De aangepaste prijzen gelden in tien zogeheten actieweken, die zijn verdeeld in vijf periodes van twee weken.

Tegen aantrekkelijk tarief overnachten in één van de hotels of appartementen van WestCord Hotels? Het kan tijdens de Waanzinnige WestCord Weken.

Actieweken
Hoe het werkt? Je kunt alleen boeken van zondag 7 tot en met zaterdag 13 oktober. Het verblijf moet plaatsvinden in één van de tien actieweken.

Deze zijn van vrijdag 2 tot en met donderdag 15 november 2018, van vrijdag 30 november tot en met donderdag 13 december 2018, van vrijdag 4 tot en met donderdag 17 januari 2019, van vrijdag 1 tot en met donderdag 14 februari 2019 en van vrijdag 1 tot en met donderdag 14 maart 2019.

Hotelkamer
Voor een verblijf op een hotelkamer geldt een vanaf-prijs van 55 euro exclusief ontbijt en 82,50 euro inclusief ontbijt. Een nacht in een appartement begint bij 55 euro en is exclusief ontbijt en eindschoonmaak.

Voorwaarden en prijzen
Klik op deze link voor de actievoorwaarden en de tarieven op de speciale actiepagina van WestCord Hotels.

Vorig artikel

Nederlandse chefs scoren goed op internationale ranglijst

Volgend artikel

Nieuw keukentalent voor restaurant Bentinck Amerongen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.