Nieuws

Waterfront Chill & Groove bij Het Bosch in Amsterdam

Voor de derde keer houdt het Bosch in Amsterdam het culinaire muziekevenement Waterfront Chill & Groove. Dit jaar vindt het Swinging Dinner plaats op 21, 22 en 23 juli.

De Waterfront van het Bosch wordt geheel ingericht als ‘chill-out locatie’ met loungebanken en ligbedden. Verder is er een dj met acts en artiesten.

Gasten worden in ‘het St. Tropez aan de nieuwe Meer’ ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en culinaire heerlijkheden samenkomen. Zo wordt er een 8-gangen ‘Swinging Menu’ geserveerd, bereid door diverse topchefs zoals Onno Kokmeijer en Wessel Ruijmgaart.

Het menu bestaat uit:

  •  Foie gras met gekonfijte framboos en vinaigrette
  •  Vegetarische ‘slider’ met rode biet
  •  Ceviche van zeebaars en artisjok
  •  Brandade van krab met inktvismayo
  •  Curry met groentjes en boerderijkip
  •  Waterzooi van paling en waterkers
  •  Beemster lamsschouder en navarin
  •  Amandeltartelette met cheesecake en aardbei

Vrijdag 21 juli begint Waterfront Chill & Groove om 19.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Zaterdag 22 juli van 19.00 uur tot 24.00 uur. En zondag 23 juli van 15.00 uur tot 22.00 uur.

Een VIP-ticket op vrijdag met entree, 8-gangenmenu en cocktailbar kost 125 euro per persoon. Een regulier ticket voor zaterdag of zondag kost 65 euro. Dat ticket bestaat uit toegang en het menu. En het VIP-ticket kost die dagen 90 euro. Alle tickets zijn te bestellen via een speciale website.

Vorig artikel

Eten wat de pot schaft bij De Treeswijkhoeve in Waalre

Volgend artikel

Chef2Chef Cucina del Mondo: Servais Tielman en Jasper van de Vin

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.