Vakantie in eigen land

Wandelen, fietsen en culinair genieten bij Hotel De Weverij

Ontdek de prachtige natuur die de gemeente Oss rijk is. Urenlang wandelen of fietsen in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. En na een ontspannen dag buiten de deur sluit je af met een smakelijk diner bij restaurant Cordial. Overnachten doe je in Hotel de Weverij.

De Maashorst is het grootste aangesloten natuurgebied van Noord-Brabant en heel goed bereikbaar vanaf Hotel de Weverij in Oss. Een prachtige omgeving om wandelend of op de fiets te verkennen.

Zuiderwaterlinie
En vergeet niet om een bezoek te brengen aan de Zuiderwaterlinie. Dit is de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland.

Restaurant Cordial
Deze heerlijke dag sluit je af in restaurant Cordial voor een ‘fine dining’. Je krijgt een viergangendiner geserveerd. Op de tijd (en de drank) letten is niet nodig, want overnachten kan in het hotel, dat zich onder hetzelfde dak bevindt.

De prijs voor het diner van vier gangen bedraagt 65 euro per persoon. De kamer kost 95 euro per twee personen en is inclusief ontbijt.

Vorig artikel

Mondragon verwent fijnproevers met het beste van Zeeland

Volgend artikel

Ontdek Oranjewoud en Friesland fietsend met hotel Tjaarda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.