Nieuws

Walking diner op Oosterschelde bij supernovae Alliance

Wie van de keuken van de zuidelijke restaurants van Alliance Gastronomique wil genieten, krijgt op zaterdag 25 augustus de mogelijkheid voor een bijzondere lunch. Dan staat namelijk de supernovae lunch op de Oosterschelde op het programma.

Een supernovae is een activiteit waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Twaalf Michelinsterren komen op zaterdag 25 augustus bij elkaar op het schip de Deninck 2.

Het gaat om de restaurants Cordial * in Oss, Da Vinci * in Maasbracht, De Leuf * in Ubachsberg, De Treeswijkhoeve ** in Waalre, De Zwaan in Etten-Leur, Hostellerie De Hamert in Wellerlooi,
Katseveer in Wilhelminadorp, Noble * in Den Bosch, Sense * in Den Bosch, Tout à Fait * in Maastricht,
Wollerich * in St Oedenrode en Zarzo * in Eindhoven.

Gezamenlijk zorgen de restaurants voor een 7-gangen walking lunch. Daarbij worden heerlijke wijnen en andere dranken geschonken, en is er live-entertainment aan boord.

Het ontvangst in om 10.30 uur met koffie of thee en iets lekkers. Om 11.00 uur is de afvaart voor een tocht over de Oosterschelde en om 16.30 uur wordt er weer aangemeerd aan de wal.

De supernovae lunch op de Oosterschelde wordt aangeboden voor een all-in prijs van 150 euro per persoon. Het belooft een onvergetelijke culinaire bootreis te worden. Reserveren kan hier.

Vorig artikel

Wellnessarrangement bij Hotel Tjaarda Oranjewoud

Volgend artikel

De beste hotels en restaurants van Zwolle

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.