Nieuws

Waanzinnige WestCord Weken bij WestCord Hotels

Het in 2018 jubilerende WestCord Hotels begint het nieuwe jaar met de Waanzinnige WestCord Weken. Tot en met 9 januari kun je tegen actietarief reserveren voor een verblijf in de periodes 5 t/m 18 januari, 2 t/m 15 februari en 2 t/m 15 maart.

Tijdens de Waanzinnige WestCord Weken van WestCord Hotels kun je tot en met dinsdag 9 januari tegen speciaal tarief een hotelkamer op appartement reserveren in een van de zes actieweken.

Actieweken
Die weken zijn van vrijdag 5 tot en met donderdag 18 januari, van vrijdag 2 tot en met donderdag 15 februari en van vrijdag 2 tot en met donderdag 15 maart.

Kamer of appartement
De vanaf-prijs voor een hotelkamer bedraagt 55 euro per persoon exclusief ontbijt en 82,50 euro per persoon inclusief ontbijt. Voor een appartement geldt een vanaf-prijs van 55 euro per persoon, dit is exclusief ontbijt en eindschoonmaak.

Voor verdere informatie, de actievoorwaarden en de deelnemende hotels kun je terecht op de website van WestCord Hotels.

Vorig artikel

Restaurant Cucina del Mondo Heerlen serveert ’50 minute lunch’

Volgend artikel

Bring your own bottle-lunch bij restaurant Merlet in Schoorl

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.