Nieuws

Vrijdag en zaterdag lunchen bij Restaurant ONE in Roermond

Wie gek is op lunchen, krijgt nog meer mogelijkheden bij Restaurant ONE in Roermond. Het sterrestaurant is nu ook op vrijdag en zaterdag open voor de lunch.

Een toenemende vraag is reden geweest voor Edwin Soumang en Bethany DeLong om hun Roermondse restaurant ook op vrijdag en zaterdag open te doen voor lunch. Zowel voor zakelijke als niet-zakelijke gasten biedt het nu nog meer mogelijkheden.

Het lunchmenu bestaat onder andere uit de mogelijkheden om een ONE classics te nemen. Het gaat hierbij om gerechten die niet meer weg te denken zijn uit de keuken van ONE zoals kingkrab, geschaafde foie gras, skrei kabeljauw en runderwang.

Of een wisselend 3-gangenmenu van 49 euro die, indien gewenst, geserveerd kan worden binnen 90 minuten. De all-in prijs voor dit menu inclusief wijn, water en koffie is 86 euro.

Tastingmenu
Wie wil uitpakken met de lunch kan kiezen voor ONE expedition, een 9 gangen tastingmenu met onder andere kingfish, speenvarken, langoustine, bresse duif en kazen. Dit menu is er met een vanafprijs van 75 euro.

Restaurant ONE is geopend van dinsdag tot en met donderdag vanaf 17.30 uur voor diner, en op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur. Lunchen kan op vrijdag en zaterdag van 12.30 tot 14.00 uur. Op aanvraag vanaf 15 personen is het restaurant ook open op zondag en maandag.

Het restaurant is gevestigd in de ECI Cultuurfabriek, een oud industrieel gebouw aan de rand van het centrum van de Limburgse stad. Het restaurant bezit sinds 2010 over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Mondain genieten op Landgoed Het Roode Koper in Veluwse bos

Volgend artikel

Aantrekkelijk wintermenu bij Villa La Ruche in Voorburg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.