Vacatures

Vork & Mes in Hoofddorp zoekt chef de partie en souschef

Vacature – Vork & Mes in Hoofddorp zoekt voor het keukenteam een chef de partie en souschef. Het in het Haarlemmermeerpaviljoen gevestigde restaurant wordt geëxploiteerd door Jonathan Karpathios, voorvechter van ‘eerlijk eten’. Heb jij affiniteit met natuur of natuurlijke voeding, dan moet je zeker verder lezen.

Heb jij oog voor detail, ben je secuur en houd je van eerlijk koken? Heb jij affiniteit met natuur of natuurlijke voeding en vind je het leuk om verschillende culinaire hoogwaardige gerechten en delen hiervan te bereiden?

Ben je gedreven en heb jij zin om te werken in een jong en enthousiast team? Dan ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief graag! Stuur jouw reactie per mail naar info@vorkenmes.nl.

Waterval
Restaurant Vork & Mes is gevestigd in het Haarlemmermeerpaviljoen, een bijzonder pand ontworpen door Hani Rashid van Asymptote Architects uit New York. Van het voorjaar tot het najaar stroomt er een waterval over het dak die spectaculair naar beneden valt bij de entree.

Haarlemmermeer
Het paviljoen bevindt zich aan de rand van het Haarlemmermeerse bos, ‘drijvend’ op een meer en omringd door onze moestuin.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het bereiden van gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning;
  • Zorgdragen voor een kwalitatief sterk eindproduct;
  • Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de toegewezen partie;
  • Het uitvoeren van activiteiten voor de toegewezen partie;
  • Het doen van suggesties aan de chef;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van producten voor het menu;
  • Het treffen van voorbereidingen met betrekking tot gerechten;
  • Het beoordelen van de kwaliteit, versheid en houdbaarheid van ingrediënten;
  • Het verzekeren van de kwaliteit, smaak, structuur en kleur van gerechten en het aanpassen daarvan wanneer nodig;
  • Het begeleiden en adviseren van collega’s en leerlingen en het geven van instructies;
  • Het naleven van voorschriften met betrekking tot hygiëne;
  • Het ontvangen, controleren en opbergen van bestelde voorraden.

Profiel

  • Je hebt een SVH- of vergelijkbare opleiding afgerond;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Hoofddorp;
  • Je komt graag met nieuwe ideeën;
  • Je bent flexibel;
  • Je hebt relevante werkervaring.
Vorig artikel

Sterrestaurant Wolfslaar in Breda houdt eigen restaurantweek

Volgend artikel

Restaurant Hemingway presenteert nieuw keukenteam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.