Nieuws

Voorjaarsproeverij bij De Swarte Ruijter in Holten

Restaurant De Swarte Ruijter in Holten houdt zondag 7 mei een voorjaarsproeverij. Het gaat om een volledig verzorgde lunch. Mooi te combineren met een ochtendwandeling over de Holterberg.

De voorjaarsproeverij bestaat uit een aperitief, gevolgd door een 5-gangenlunch die worden begeleid door twee proefwijnen. Als afsluiting staat koffie met twee proeflikeuren van Kalkwijck Distillers op het programma.

De all-in proeverij wordt aangeboden voor 50 euro per persoon en begint om 12.00 uur. Naar verwachting is de voorjaarsproeverij om 16.00 uur afgelopen. Via aan wil schuiven kan reserveren via info@swarteruijter.nl of door te bellen naar 0548-596660.

Restaurant De Swarte Ruijter ligt op de Sallandse Heuvelrug op de flank van de Holterberg. Het restaurant is gevestigd in een rietgedekte villa uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Wie wil blijven slapen, kan een van de sfeervolle hotelkamers boeken in deze natuurlijke omgeving.

Vorig artikel

Portugese avond bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

Volgend artikel

Drie wijntalenten van Nederlandse bodem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.