Nieuws

Voorjaarsproeverij bij De Swarte Ruijter in Holten

Restaurant De Swarte Ruijter in Holten houdt zondag 25 maart een voorjaarsproeverij. Op het menu staat een 5-gangen lunchproeverij voor een vast, aantrekkelijk bedrag.

De voorjaarsproeverij op 25 maart begint om 12.00 uur met een aperitief. Gevolgd door een lunchproeverij met 5 lunchgerechtjes, begeleid door twee proefwijnen. De afsluiting is koffie of thee en de middag eindigt naar verwachting om 16.00 uur.

Reserveren kan via info@swarteruijter.nl of telefonisch via 0548-596660.

Restaurant De Swarte Ruijter is gelegen aan de Holterbergweg 7 in Holten op een flank van de bekende Holterberg. Het restaurant met z’n herkenbare rietendak beschikt sinds december 2015 over een Michelinster en is sinds dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Verder is het restaurant aangesloten bij Twente Culinair en het hotel bij QL Hotels.

De Swarte Ruijter wordt gerund door gastvrouw Esther en chef-kok Erik de Mönnink en beschikt over tien hotelkamers. Wie na een diner niet meer naar huis wil, kan dus heerlijk blijven slapen in Holten.

Vorig artikel

Historische diners bij restaurant Bentinck in Amerongen

Volgend artikel

De biologische Oldenheimer: een gezond brood met pit

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.